LANÝŽE
Lanýže vyhledávali a s chutí jedli už staří Římané, kteří je nejčastěji pekli na červeném víně.
Nejrozšířenější druh, černý lanýž, se používá k dochucení těstovin, rizota, omelety nebo foie gras.
Nejprodávanější
17 položek celkem
Premium produkt
136 Kč
Tento jemný krém z dílny Bernarda Marota je vyroben ze slavného sýra Brie de Meaux, který je symbolem Francie, a je obohacen o jemnou vůni letních lanýžů, které jsou proslulé...
Novinka
130 Kč
Hořčice s lanýžovou příchutí 100 g Moutarde á la truffe Staromódní hořčice s obilím a vůní lanýžů jako bonus. Tato hořčice potěší gurmány, aby doprovázely vaše maso nebo jiné...
Premium produkt
190 Kč
Venkovská vepřová terina s lanýžovou šťávou z Perigordu 180g Terrine campagnarde au jus de truffes du Perigord Zde je venkovská terina, která vás nenechá lhostejnými. Protože...