Hřiby a pravé hřiby s madagaskarským pepřem na pomazání – Bolets et cèpes au poivre de Madagascar à tartiner
Kód: 2121-BMA2Detailní popis produktu
Popis
Toto jemné spojení mezi bohatostí hub a intenzivní vůní pepře je ideální k namazání na čerstvý chléb , k těstovinám nebo rýži nebo dokonce k vylepšení vašich omáček a marinád.
Hřiby a hříbky jsou dva druhy kuchařsky velmi oblíbené houby , které v dílně Bernard Marot napadlo přetvořit na lahodnou pomazánku, která osloví celou rodinu.
Mít pomazánky ve vaší kuchyni může být skutečný dar z nebes. Zde je několik důvodů, proč je dobré mít nějaké vždy po ruce:
Praktičnost : Pomazánky jsou rychlé a praktické řešení pro přidání chuti do vašich pokrmů. Ať už jde o rychlou svačinu, improvizovaný aperitiv nebo konečnou úpravu pokrmu, pomazánky jsou tu, aby vám usnadnily život.
Všestrannost: Pomazánky jsou neuvěřitelně univerzální. Lze je použít na více způsobů: jako pomazánku na chléb nebo krekry, jako omáčku k těstovinám nebo salátům, jako ozdobu k masovým či rybím pokrmům nebo dokonce jako přísadu pro zpestření vašich oblíbených receptů.
Skladovatelnost: Pomazánky mají obecně dlouhou trvanlivost, což z nich dělá ideální produkty pro uchování ve spíži pro chvíle, kdy potřebujete rychlou a chutnou variantu.
Udělejte dojem na své hosty: Výběr kvalitních pomazánek ve vaší kuchyni vám umožní udělat dojem na hosty na recepcích nebo večeřích. Během okamžiku snadno vytvoříte elegantní a chutné předkrmové mísy.
Složení
Houby (hříbky minimálně 18 %, hříbky minimálně 12 %, pholiotes 8 %), crème fraîche 31 %, bílé víno, máslo , rostlinná vláknina ( pšenice , len, citrusové plody), bramborové vločky, guérandská sůl 1,3 %, petržel, aromatické rostliny, houbový prášek 0,5 %, madagaskarský pepř 0,15 %. Možné stopy korýšů , ořechů , měkkýšů , hořčice , vajec , ryb , sezamu .
Nutriční hodnoty
Průměrné nutriční hodnoty | Na 100 g | |
---|---|---|
Energie | 159 / 665,7 | kcal / kJ |
Tuky | 13 | G |
Nasycené mastné kyseliny | 8.5 | G |
Sacharidy | 5.6 | G |
Cukry | 1.6 | G |
Proteiny | 2.5 | G |
Sůl | 1.3 | G |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.