Cibulový kompot se zimním lanýžem (1%) - 90 g
Confit d'oignons à la truffe
Zde je perfektní doprovod k vaší husí nebo kachní foie gras: Tenké plátky karamelizované cibule s...
Kachní foie gras z jihozápadu Francie z regionu Perigord, staromódní recept“ sklo 125g
Foie-gras de canard a l'ancienne du Périgord .
Veškerá tradice foie gras se nachází v...
Luxusní olivový olej extra panenský s lanýžy
Huile d'olive 97,5%, truffe noire 1,5% ( Tuber melanosporum), arôme 1%.
Pro většinu gurmánů bude tento přípravek založený na...
Artyčoková pomazánka s letním lanýžem - 100 g
Tartinable d'artichaut à la truffe d'été
Vychutnejte si tento originální recept z artyčoku smíchaný s jemností letního lanýže v...
Vychutnejte si dokonalou rovnováhu mezi dvěma symbolickými sýry, výraznou chutí Comté a jemným charakterem ementálu, a zažijte jedinečný chuťový zážitek.
Ať už dáváte přednost...
Baskická piperáda s kořením Espelettem sklo 520g
Piperade au piment d'Espelette
Piperrada je jeden z nejtypičtějších pokrmů baskické kuchyně. Jedná se o restovanou směs...
Filety z makrely citrón-estragon 176 g
Filets de maquereaux citron-estragon 176 g
Ochutnejte tradiční francouzskou specialitu z mořských ryb, které do středomořské...
Tento jemný krém z dílny Bernarda Marota je vyroben ze slavného sýra Brie de Meaux, který je symbolem Francie, a je obohacen o jemnou vůni letních lanýžů, které jsou proslulé...
Uzený pstruh z Pyrenejí na suché Jurançons - 100g
Truite fumée des Pyrénées au Jurançons sec
Pro tento aperitiv produkt, Atelier Bernard Marot investoval na velmi ušlechtilý...
Královská langustová polévka s kořením 780cl
SUPREME de LANGOUSTINES aux EPICES
Atelier Bernard MAROT v této polévce na bázi měkkýšů čerpá veškerou podstatu langusty. Z toho...
Návod k použití:
Vychutnejte si tuto chutnou rybičku s výraznou chutí, sardinku. Bernard MAROT v této kreaci kombinuje sardinky se sušenými rajčaty, bazalkou a olivovým olejem,...