MEDOC AOC, CHATEAU HOURBANON
Kód: 4497Detailní popis produktu
Ocenění : 90/100 Wine Enthusiast Ocenění v soutěži International Wine Challenge Druhé Cru Classé Dussert Gerber Wine Guide 85/100 Ochutnání
Odrůdy: Cabernet Sauvignon 65%, Cabernet Franc 5%, Merlot 30%
Půda: štěrk a písek
Prořezávání: dvojitý Guyot
Výnosnost: 45 Hl/Ha
Sklizeň: ruční sběr a manuální třídění
Udržování půdy: výhradně orba, plení bez použití chemikálií
Stáří vinic: 41 let
Vinifikace: Předfermentační macerace trvající 7 až 15 dnů. Alkoholová fermentace trvající 10 dní s regulací teploty. Post-fermentační macerace trvající 2 až 5 týdnů, v závislosti na degustaci.
Zrání: 15% v nových sudech po dobu 18 měsíců
Degustace: Slavný ročník! Ve vůni buket zralého černého ovoce (především černého rybízu). Středně plné s jemnými tříslovinami.
Médoc - víno, který má skvělý potenciál stárnutí.
Potenciál zrání: 20-30 let
Snoubení: Podávejte vychlazené (při teplotě 17 – 19°C) ideálně k masu, dušeným pokrmům, zvěřině a sýrům.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.